Gezichtsbehandelingen

 

Standaardbehandeling  
90 minuten vanaf € 69,50
Behandeling 30 minuten vanaf € 29,50
Service behandeling klein  
Verven wimpers vanaf € 10,00
Verven wimpers en wenkbrauwen vanaf € 15,00
Harsen bovenlip vanaf € 10,00
Harsen bovenlip en kin vanaf € 17,00
Epileren wenkbrauwen vanaf € 10,00
Harsen wenkbrauwen vanaf € 10,00
Harsen onderbenen vanaf € 20,00
Specialbehandelingen  
in overleg - 90 minuten vanaf € 90,00

 

EPILEREN

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel met behulp van een pincet. De bedoeling is dat een haar langer wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt.

Het verwijderen van haar kan met een pincet, met was of hars of met een (elektrisch) epileerapparaat dat met kleine pincetjes of tangetjes automatisch haartjes uittrekt.

Epileren gebeurt op plekken waar haargroei minder gewenst is (wenkbrauwen, armen, benen), bikinilijn of waar deze ongewoon is, zoals op de bovenlip en kin van een vrouw.

Een geëpileerd haartje kan teruggroeien. Als men wil dat een haar definitief verdwijnt, kan men het bij de wortel "verbranden", door het te laten laseren. De haartjes kunnen na het epileren ook wegblijven, terwijl dit niet de bedoeling was. Met permanente make-up kunnen er weer, voor een paar jaar, haartjes getekend worden zodat de wenkbrauw weer een mooie vorm krijgt.

Bron: Wikipedia

HARSEN

Harsen of waxen is het weghalen van ongewenst haar door er warme of koude was op te strijken met een spatel of een roller, het te laten stollen en vervolgens er af te trekken. Deze ontharingsmethode kan pijnlijk zijn.

Het voordeel van harsen ten opzichte van andere ontharingsmethodes is dat de haartjes met wortel en al verwijderd worden. Na gemiddeld drie tot acht weken komen de haartjes weer terug, maar zijn dan zachter en dunner dan voorheen.

Er bestaan twee soorten hars, softwax en hardwax. De laatste wordt ook wel filmhars genoemd. Softwax wordt verwijderd met katoenen strips. Hardwax wordt zelf hard en wordt verwijderd zonder strip. Softwax wordt gebruikt voor de grotere lichaamsdelen terwijl hardwax wordt gebruikt voor de gevoeligere lichaamsdelen zoals de bikinilijn, de oksels en het gelaat. Hardwax is minder pijnlijk dan softwax doordat het alleen hecht aan het haar en niet aan de huid.

Harsen kan thuis zelf gedaan worden maar ook in een waxsalon of door een schoonheidsspecialist. Sommigen vinden het prettiger het harsen over te laten aan een ander omdat de pijnbeleving dan minder is en omdat sommige lichaamsdelen lastig zelf te harsen zijn.

Bron: Wikipedia