Welkom bij schoonheidssalon Emmerentia.Emmerentia Jans- van der Kleijn

Graag wil ik mij en mijn salon even aan u voorstellen.
Mijn naam is Emmerentia Jans-van der Kleijn, schoonheidsspecialiste. De salon is gelegen in het centrum van Schoonhoven. Ik zit sinds 1985 in het vak en mijn salon is aangesloten bij de ANBOS.

Ik volg nog steeds bijscholingen voor zowel bestaande als nieuwe technieken. Zo kunt u er steeds vanuit  gaan dat u een behandeling krijgt van de hoogste kwaliteit. Ook op het gebied van hygiëne kunt u erop vertrouwen dat er volgens hedendaagse normen gewerkt wordt , zowel voor uw als voor mijn eigen veiligheid.

Salon_Emmerentia_banner_01
 

Wist U dat de huid Uw grootste orgaan is ?
Onderzoeken hebben bewezen dat een goed gereinigde huid 90% meer werkstoffen opneemt dus reinigen is zeer belangrijk voordat u uw dag en nachtcrème aanbrengt. Rimpels en huidoneffenheden verdwijnen nooit als sneeuw voor de zon, maar kunnen door een goede verzorging wel verbeteren.

Dit wil niet zeggen dat u nooit huidproblemen zult krijgen, immers u kunt elke dag nog zo goed uw tanden poetsen, het kan altijd zijn dat U toch een gaatje krijgt.

Alleen door goed onderhoud vermindert u die kans. Zo werkt dat ook met uw huid. Bij klanten die zich regelmatig laten behandelen zie ik de beste resultaten. Vooral als u thuis mijn behandelingen ondersteunt met mijn producten, ziet u steeds beter en sneller resultaat. De huidverzorgingsproducten zijn van Darphin.
De make up is van Pupa. De zonneproducten zijn van Payot en huidverbetering van binnenuit met de nutricosmetics van Laviesage.

Kijk gerust verder op de site …….. misschien zie ik u binnenkort in de salon.

Van harte welkom.

Emmerentia.