Lycogel

Lycogel® presenteert de eerste ademende, kleurcorrigerende behandeling die cosmetische en huidverzorgingstechnologieën combineert om het herstel van de huid te bevorderen, de gevoelige huid te kalmeren, huidveroudering tegen te gaan en tegelijkertijd te camoufleren.

Veel make-up producten en foundations sluiten de huid af. Zelfs de exclusievere merken bieden lang niet altijd een echt ‘ademend' product. Terwijl u wel graag een foundation gebruikt om uw gezicht bijvoorbeeld meer te laten stralen. Lycogel® Breathable Camouflage & Concealer zijn in eerste instantie ontwikkeld als antwoord op de vraag van cosmetisch chirurgen die een camouflerend product nodig hadden dat direct na een ingreep kon worden aangebracht. Het moest derhalve dusdanig samengesteld zijn dat het niet het herstelproces zou tegenwerken. Breathable Camouflage en Concealer zijn inmiddels na 5 jaar onderzoek zo geïnnoveerd dat de combinatie van Lycogel®'s unieke Drievoudige Silica Gel technologie met LYCO-Complex™ uw huid verbeterd terwijl u er fantastisch uitziet.

Lycogel

Laat uw huid ademen
De revolutionaire formule van Lycogel® combineert een unieke Drievoudige Silica Gel Technologie met LYCO-Complex™. Drievoudige Silica Gel Technologie legt de basis voor de "ademende" matrix die onze unieke formule bevat. De atomische structuur van de matrix zorgt dat het door de huid wordt aangetrokken en een stabiele basis vormt voor kleur pigmenten en fysieke bescherming tegen zonlicht biedt. Onder de microscoop ziet u dat de matrix zich gedraagt als een ademend gaaswerk dat zuurstof, vocht en actieve ingrediënten doorlaat naar de huid. LYCO-Complex™ is een zorgvuldig samengestelde compositie van bio-actieve ingrediënten die samenwerken om uw huid te verbeteren.

Herstel bevorderend
Wij gebruiken Breathable Camouflage en concealer, omdat het de enige producten zijn die de tekens van een huidvernieuwende behandeling camoufleert en het herstelproces niet belemmert. Bovendien kan het onmiddellijk na de cosmetische behandeling worden aangebracht. Maar Breathable Camouflage en concealer zijn niet alleen voor mensen die speciale make-up verzorging nodig hebben: het is voor iedereen die zijn uiterlijk wil verbeteren. Het laat uw huid ademen, terwijl u er fantastisch uitziet.

Dagelijks gebruik
Patiënten die de Breathable Camouflage en Concealer gebruikten na een chirurgische ingreep, waren zo onder de indruk van de ervaring dat ze de producten van Lycogel® wilden gebruiken als hun dagelijkse make-up. De consument is zich tegenwoordig steeds meer bewust van wat ze wel of niet op hun huid aanbrengen. Breathable Camouflage en Concealer zijn een zeer verantwoorde keuze, zeker voor mensen die de gewone make-up producten niet kunnen verdragen. Heeft u zo'n huid die geen make-up kan verdragen? Dan heeft u een dergelijk verhaal van een topproduct ongetwijfeld al vaker gehoord en bent u in het resultaat wellicht teleurgesteld in het verleden? Wij durven iedere uitdaging aan en nodigen u graag uit om het product bij ons te komen testen!

Breathable Camouflage 20ml
Een onzichtbare dekking die de hele dag standhoudt! Breathable Camouflage is verkrijgbaar in 10 kleuren en kan in laagjes worden aangebracht voor een voortreffelijke dekking die er natuurlijk uitziet en aanvoelt alsof je geen make-up draagt. U voelt het uw huid verbeteren. Breathable Camouflage is waterbestendig tot 90 minuten zwemmen, gaat de hele dag mee en beschermt uw gezicht met parabenenvrije zonbeschermingsfactor 30 (hoog).

Breathable Concealer 6ml
Bevat drie keer de pigment concentratie vergeleken met de Breathable Camouflage en maakt daardoor onzuiverheden vrijwel onzichtbaar. Breathable Concealer is verkrijgbaar in 4 kleuren en levert een ademende, geconcentreerde dekking die roodheid, littekens, ouderdomsvlekken, donkere kringen, onzuiverheden of andere huidproblemen op natuurlijke wijze verbergt.

Lycogel